sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Olohuone

Muutamia kuvia ja ajatuksia olohuoneen sisustamisesta.




 Olohuoneessa on tällä hetkellä oikeastaan vain kaksi sohvaa. Askon valkoista nahkaa olevat Gamma-modulisohvat, ovat osottautuneet erinomaiseksi valinnaksi lapsiperheessä. Molemmat sohvat ovat 240cm leveät ja ne on sijoitettu vastakkain, näin saatiin hyvin istumatilaa melko pieneen olkkariin.



 


Olohuoneessa on korotettu katto mikä avartaa tilaa paljon. Katossa on kiiltävän valkoinen paneeli, joka tuo myös valoa tilaan.





Olohuone on kodissamme keskipisteenä ja keskellä, näin saimme kaikki neliöt hyödynnettyä kunnolla ja vältyimme meille turhilta käytäviltä ja aulatiloilta.

 



 

Sohvat kaipaavat mattoa ja sohvapöytää. Lisäksi tilaan tulee verhot, kattovalaisin, muutama taulu sekä pieni sivupöytä.




Tässä vielä näkymä meidän makuuhuoneesta olohuoneen läpi vierashuoneeseen. :)

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille. <3






8 kommenttia:

  1. Kiva! Nuo sohvat on kyllä ihanat. H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oon kyllä ollut super tyytyväinen sohviin. :)

      Poista
  2. Hei! Uusi lukija täällä ihastelee kaunista kotiasi. Meillä hankintalistalla myös nämä sohvat. Mikä tämä valkoinen on väriltään? Helmiäinen vai metalli vai joku muu? Itse en osaa vielä päättää tätä valkoisen sävyä, varsinkin kun Askossa ei ollut kuin nahkanäytteet, ei isoa pintaa. Harmi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, mukavaa saada uusia lukijoita. :) Mut nyt kyllä täytyy sanoa ettei mitään hajua mikä sävy sohvissa on. Me etsittiin mahdollisimman valkoista sävyä ja tämä mikä sohvissa on nyt oli kaikkein lähinnä sitä. Aitoa nahkaa ei taida löytyäkkään ihan valkoisena. Täytyy vielä katsoa tarkemmin kaikki laput ja kuitit jos sävy löytyisi. :)

      Poista
  3. Hei! Eksyin blogiisi ja aivan ihana koti teillä. Mistä tuo teidän takka on? Miellyttää kovasti silmääni ja meillä on rakennusprojekti meneillään ja pitäisi tehdä valinta takanki suhteen. Ihastuin tuohon!! Muutenkin ihania ideoita saa tästä blogistasi, kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ja mukava kun tykkäät. <3 Takka on Linnatulen mallistosta. Kaksipuoleinen Anna- Takka. :)

      Poista
  4. Ihana olohuone! Missä tv sijaitsee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, meillä kaikki elektroniikka löytyy työhuoneesta. Teen ensiviikolla postauksen sieltä. :)

      Poista