lauantai 20. lokakuuta 2012

Kuulumisia kiireen keskeltä

Muutaman viikon olen ollut todella kiireinen, enkä ole juuri blogiakaan päässyt/ kerennyt päivittämään. Reilun viikon päästä toivottavasti elämä taas normalisoituu. :)

Halusin kuitenkin laittaa muutaman kuvan meidän niin ihanista kukista, jotka kaunistavat kotiamme ja tuovat hiukan väriä valkoisen keskelle.



 Olohuoneessa on tämä ihana keijunmekko ruukussa
 






Valkoisessa keittiössa kukka pääsee ihanasti esille.





Kukat ovat ihanan kellomaiset ja lehdet sydämen muotoiset. <3





 
 Tykkään kukista juurikin siksi, että saan nopeasti jotain kivaa väriä tilaan kuin tilaan ja jotenkin ne tuovat luontoa lähemmäksi. Toivottavasti saan nämä ihanat pysymään vielä jonkun aikaa kukassa, koska yleensä minulla ne ei jostain syystä kestä kovinkaan montaa päivää... :)





Lisäksi ollaan herkuteltu salaatilla, kylläkään ei millään kevyimmästä päästä olevalla. :)







Mieheni täytti vuosia viikko takaperin ja teki itselleen kakun, koristelu oli erittäin pikainen ja minä sotkin sen vielä kinuskilla, mutta maku oli täydellinen. :) 

Varsinaisia kekkereitä ei kylläkään keretty pitää, koska itse olin valitettavasti reissussa kyseisenä päivänä. Kakkua kuitenkin syötiin jo edellisenä päivänä ja saipa siittä useampi ystäväkin palasen. :)  





Vuosi sitten jouduimme hyvästelemään meille todella läheisen ihmisen. Mieheni isä, Amelien pappa ja minun appiukkoni menehtyi äkillisestiVeimme haudalle kynttilöitä ja katselimme pimeässä niiden loistetta. <3





Me jatkamme vielä "tyttöjen" viikonlopun viettoa Amelien kanssa, hyvää yötä. <3




 

 

4 kommenttia:

  1. Ihania nuo kukat..tykkään noista roikkuvista mutta en oo koskaan löytäny sopivaa. -k

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä todella kauniit ja toinen joka kasvaa mullassa on edelleen hengissä. Elikkä vieläpä helppohoitoisia. Nämä taitaa olla anopin itse kasvattamia, siksi en niistä oikein muuta tiedä. :)

      Poista
  2. Kiva blogi sulla :) Jään seuraamaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Kiva kun tykkäät ja tervetuloa seuraamaan. Päivityksiäkin luvassa hiukan tiheemmin. :)

      Poista