keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Kaksi ihanaa sisustusjuttua :)

Vihdoinkin on aikaa taas bloggaamiselle, kun saa olla kotona ja normaalissa työssä. Nyt ajattelin ryhdistäytyä ja koittaa blogata päivittäin, niin että saan myös itselle pientä "päiväkirjaa" aikaseksi sisustusjutuista. Muutama isompikin projekti olis tarkoitus ennen joulua tehdä, nimittäin ainakin sauna, joka uupuu meiltä vielä kokonaan. :)


Haluan kuitenkin nyt esitellä yhden kauniin sisustusesineen ja yhden pienhuonekalun jotka ovat olleet hankintalistalla jo pitkään ja vihdoinkin olen löytänyt sopivat ja ennenkaikkea kauniit sellaiset. <3





 Wc paperiteline ja vessan harja+ teline löytyi paikallisesta pienestä sisustusliikkeetä. AmandaB myy mielestäni samaa tuotetta.




Jalasta löytyy samaa ihanaa koukeroa mitä peilistä.


 


Tämä ihanuus passasi mielestäni täydellisesti vierasvessaamme. <3







 Toinen ihana löytö tarttui mukaan Askosta, tämä pieni hopeinen pöytä. Samantyylistä olen kauan etsinyt mm. sohvapöydiksi, mutten ole vieläkään sellaista löytänyt. Pöydälle löytyi juurikin sopiva paikka yhdestä huoneiden välisestä kulmasta, laitan myöhemmin kuvaa siittä kun en nyt hoksannut ottaa..


 



 


 Näiden pienien ihanien sisustusjuttujen lomassa toivotan kaikille ihanaa ja tunnelmallista keskiviikkoa. <3

8 kommenttia:

  1. Kiva, kun palasit. Sua on odotettu! Kauniita oot taas löytänyt, tuo wc-teline on ihana <3
    Hene

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hene <3 Nyt alkaa oleen pikkasen enemmän aikaa taas bloggailuun. :)

      Poista
  2. Kauniita juttuja. Kuulolla ollaan, vaikka puumerkkiä ei aina näy.

    - M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos M <3 Laitahan puumerkkiä useamminki, ilahduttaa kovasti. :)

      Poista
  3. Ihania ja kivasti saman tyylistä tuon peilin kanssa! Vau! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, passaa kyllä huipusti yhteen vaikka hiukan eri sävyisiä ovatkin. Wc-paperiteline ei ollut kauheen pitkäikäinen, vaan täytyy nyt jo viedä hitsattavaksi. :(

      Poista
  4. Hiukan myöhässä tulee kommentointi, mutta ihana tuo pöytä <3. Oliko uutuus vai poistuva tuote? En löytänyt sellaista askon nettisivuilta... Oliko kalliskin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, nettisivuilta tuota pöytää en itsekkään koskaan löytänyt. Sattumalta Oulun Askosta sellainen löytyi ja tais olla viimeinen kappale. Hintaa oisko ollut vain 80e. Varmaan Askoon soittamalla selviäisi enempi, oisko vielä jollakin varastossa. :) Riviera Maison myy samantyylisiä.

      Poista