torstai 31. tammikuuta 2013

Kodin raikastusta


Vihdoin ja viimein löytyi aikaa istua tietokoneella ja kertoa kuulumisia. :) Pahoittelen pitkää blogi hiljaisuutta. Täällä tosiaan ollaan sairastettu ihan tosissaan ja välillä tuntui, ettei taudit jätä meitä ollenkaan rauhaan. Kaikkien näiden tautien kohteena on ollut vain tämä pikkuneiti, joka on ollut melkeinpä kokonaan syömälakossa kohta kaksi viikkoa. :( Nyt kuitenkin alkaa jo jotain menemään suuhun ja pysymään sisällä. :)


 


Näiden kotipäivien jälkeen halusin raikastaa meidän melko valkoista kotia. Kävin hakemassa tuoreita hedelmiä ja kukkia, niistä saa ihanasti väriä tilaan kuin tilaan. Lisäksi laitoin kivituikku kippoihin Partyliten tuikkivia, joita löytyy niputtain laatikoiden kätköistä. Näitä on päässyt kertymään vanhalla Partyliten konsultilla, joka kylläkin edellen rakastaa nuita kynttilöitä. :) Ihana tuoksu, tunnelma ja kauniit värit. <3  
Olohuone sai myös muutaman väripilkun, kylläkin minulle aika vieraasta väristä. :) Valkoisen sisustuksen kanssa on helppo pelata ja oikeastaan mikä tahansa väri sopii sinne. Huomenna hiukan siittä lisää. :)


Hyvää yötä ja pysykää terveenä. <3

9 kommenttia:

 1. onpa het kivan näköstä ku on väriä! Amsku koko ajan enemmän sun näkönen.. t. Silkkü

  VastaaPoista
 2. Teille on tullut kevät! ihanalle näyttää ja melkeinpä tuoksuukin :) Onneksi pikkuinen on parantunut, olin jo oikeasti huolissani kun teistä ei kuulunut mitään <3
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä kyllä tuoksuukin ja maistuukin (hedelmät). Voi ei, ei tarvi olla huolissaan.. nyt neiti voi jo niin paljon paremmin.. <3 nyt tsemppaan itteeni blogin kaa.. :)

   Poista
 3. Ootinki jo uutta päivitystä :) Mutta täysin ymmärrettävää,ettet oo joutanut koneella istuskelemaan. Ihanan keväiset värit kukissa :) Keittiö näyttää aina yhtä hyvältä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi iiik. Oon niin jotenki ollu nyt lusmulla päällä blogin kanssa, mutta nyt aion tsempata.. Ja hei nyt oikeesti ajelkaa meille joku päivä.. :)

   Poista
 4. Sulle ois haastetta :)

  http://onelittlepoint.blogspot.fi/2013/02/in-out-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni, muistaakseni sain saman haasteen muualtakin ja otan sen käsittelyyn heti kun löydän aikaa... :)

   Poista
 5. Hei,

  minkä sävyiset nuo teidän valot ovat keittiössä välitilassa? Taitaa ilmeisesti olla kohdespotit myöskin?

  | mustikkasmoothie.blogspot.com |

  VastaaPoista