tiistai 8. tammikuuta 2013

Työhuone  Työhuonetta en ole täällä vielä esitellytkään, ehkä siksi koska sisustus on vieläkin kesken. Ajattelin kuitenkin kuvata sen teille, kylläkin todella huonolla menestyksellä ja pahoittelenkin kuvien huonoa laatua. Mutta tässä kuitenkin vilaus huoneesta missä säilytämme tärkeät liput, laput ja kodinelektroniikkaa. :)Tästä huoneesta löytyy mustaa ja valkoista, mitä ei meillä oikeastaan muualla olekkaan, ainakaan yhdistettynä. Lisäksi huoneessa on hopeaa ja harmaata. Kevättä kohti taidan laittaa hiukan väriäkin. :)


Senkit laatikot hiukan repsottavat, koska kiskot puuttuvat. Korjaus tulossa. :) Työhuone sijaitsee keittiön kulmilla ja työhuoneesta menevä ovi johdattaa sisävarastoon. Sisävarasto on meidän pelastus. Siellä säilytämme kaikki kausittaiset tavarat, valokuvat, kirjat yms..


 
 Huone on aika pieni, joten sinne ei kalusteita montaa mahdukkaan. Joitakin hyllyjä ja valokuvia on tulossa vielä seinille.
Hyvää yötä ja mukavaa alkanutta viikkoa kaikille. <3

13 kommenttia:

 1. Mielestäni erittäin kaunista, vaikkakin kesken! :) Kiva nähdä mitä saat aikaan työhuoneelle :)

  -S-

  lloveyourselff.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Hiljalleen palaset loksahtavat paikoilleen. Joitakin sisustus juttuja saa vaan ettiä monesti melko kauan. :)

   Poista
 2. Millä värillä nuo tummat seinät on maalattu? Aivan mahtavaa löytää muitakin, jotka uskaltaa maalata kokonaisen huoneen tummalla värillä :) ihana kyllä tuo tapettikin. Haluaisin meillekin vähän samantyylisen, mutta ei taitaisi sopia mihinkään huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvittelen värikoodin nyt viikonloppuna, ku meillä maalipurkit yms.. taitaa olla jossakin,,, mm,. Mut oon kyllä ollu ihan tyytyväinen että uskalsin noinki tummaa tai ei oo ainakaan vielä häirinny. :)

   Poista
 3. Minä taas kiinnitin huomiota lattiaan ja jalkalistoihin, tosi kauniit! oletteko mistä hankkineet/muistatko merkkiä ja värisävyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oulusta Parkettiliike Säkkiseltä tilattiin lattiat ja listat. Merkki on Quickstep wenge passionata laminaatti. :)

   Poista
 4. Meillä on 10-vuotiaan pojan huoneessa sama tapetti, olen tykännyt hirmuisesti! Ja sopii kyllä työhuoneeseenkin tosi hyvin, upeaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin ite myös tapettiin koska löyty monta meidän kotiin sopivaa juttua. Hiukan kiiltoa, hopeaa, mustaa ja harmaata. :) Sopii myös pojan huoneeseen varmasti todella hyvin. :)

   Poista
 5. Vautsi tosi kivan näköistä :) kysyisin, että mistä tuo reikäinen vati/kulho (tai mikä nyt onkaan :D) on? :) se on tosi upea ja olen nähnyt niitä monessa paikassa, mutta en tiedä mikä/mistä se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vati on Nuance desing mallistosta. Tarkkaa ostopaikkaa en tiedä, kun olen saanut lahjaksi. Mutta varmaan googlettamalla Nuance se selviää. :)

   Poista