lauantai 5. tammikuuta 2013

Leikkikeittiö

Tämä suloinen pikkukeittiö on varmasti joka tytön unelma. Heti kun löysin ensimmäistä kertaa keittiön netistä, päätin hankkia sen tytölle joskus. Neidin onneksi tontut olivat kuulleet toiveet leikkikeittiöstä ja näin jouluaattona kuusen alla odotti tämä ihanuus. Tässäpä kuvapläjäys keittiöstä ja meidän ruokailuhetkistä. :)







 
Kahvikattaus :)














Keittiötä hiukan tarkemmin. Keittiö on valmistettu puukuitulevystä ja erittäin tukeva. Metallin väriset osat ovat muovia. Astiat ovat aikalailla kaikki Ikeasta. Leikkiruuat on tilattu netistä ja osan Amelie on saanut lahjaksi. Iso kakku on koottu kakku leegoista, jotka neiti on myös saanut lahjaksi. Keittiö on tilattu Lapsille.com verkkokaupasta.












































Iltapala :)



















Lopuksi tiskit ja huokaus. <3



 




 
Hyvää yötä ja mukavaa viikonloppua. <3


16 kommenttia:

  1. ihana amsku ja keittiö, jokatytön jos pojankin unelma!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Muutama poikakin on kyllä viihtynyt keittiön äärellä. :)

      Poista
  2. Vau, tuolla kyllä kelpaa leikkiä ja loihtia mitä ihanampia kokkauksia :)
    Prinsessan unelma <3

    VastaaPoista
  3. Hieno keittiö! Tuolla prinsessa keittää varmasti herkulliset ruoat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nakkikeitto taitaa olla yleisin ruoka joka valmistuu. :) Itse ihastuin keittiöön ensisilmäyksellä. :)

      Poista
  4. Hei laitatkos jossain vaiheessa lisää kuvia kylpyhuoneesta ja saunasta?! Kiinnostaisi kovasti :) Entä oletkos ajatellut laittaa kuvaa talosta ulkoapäin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei, ehdottomasti laitan heti kun sauna on valmis. :) Sauna on vielä pahasti vaiheessa ja kylppäri on niin lähellä saunaa et haluan esitellä ne sit kerralla. Talosta laitan varmasti kuvan, mutta voi olla että maalataan ensin ulkoapäin. Talossa on vasta pohjamaali. Maalaaminen ja terassit kuuluvat vasta kevään projekteihin. Itse kun rakentaa etenee hitaasti mutta varmasti. :)

      Poista
  5. Äh, olisinpa löytäny tuon keittiön iteki aikasemmin! Ihana on! Meillä on se tyypillinen Ikean keittiö lapsilla. Mistä nuo ihanat muoviset läpinäkyvät tuolit lapsille?? niin ihanat! Keittiössämmeki on tuon tyyliset, niin miks ei lastenki kamarissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite mietin kans sitä Ikean keittiötä ihan vain hinnankin takia, mutta en saanut sitä jotenkin sopimaan huoneen sisustukseen. Se on kyllä kiva myös. :) Tuolit on ostettu Helsingin Etolasta. Meillä myös keittiössä vastaavan laiset. :)

      Poista
  6. Kiva blogi Salla! :) Mukava päästä seuraamaan tuttujen juttuja.
    -Anni Lybeltä-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Anni ja kiva kun löysit tänne. Tervetuloa juttujeni pariin :)

      Poista
    2. Lunttasin oikeen sun facebookista osotteen ;)

      Poista
  7. Ai vitsi miten ihana pikku keittiö, kyllä kelpaa prinsessan kokkailla tuossa :) Itseäkin kiinnostais teidän kylpyhuone ja sauna nähdä ;) Varmasti ainakin kelpaa esitellä, on teillä niin ihana koti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keittiöstä ollaan kyllä tykätty, myös äiti. :) Sauna on meillä vielä pahasti kesken joten siittä laitan vasta kun on valmis tai edes projekti käynnissä. Saunassa on niin paljon rompetta ettei oikeestaan ole edes kuvaus kunnossa. :) Kylppärin esittelen myös kun sauna on valmis. :) Työhuoneen ja kodarin esittely on tulossa pian. :)

      Poista