lauantai 12. tammikuuta 2013

Talvisia tunnelmia


 Mukavan kirpsakka pakkanen ja tämä kaunis maisema. En voinut kävellä ohi ilman kuvia.
Meri on niin kaunis, oli vuodenaika mikä tahansa. <3 Tätä ihanaa maisemaa saadaan ihastella päivittäin ja jopa hiukan omista ikkunoista. :)



 









Kaunis puhdas maisema innoitti myös siivoamaan. :) Joulu alkaa olla takanapäin ja lämmin tunnelma valaistus voi jäädä taakse, ainakin osittain. Huomenna ajattelin hakea kodin raikastukseksi tuoreita kukkia, hedelmiä ja värikkäitä kynttilöitä. :)








 
















Mukavaa viikonloppua. <3



27 kommenttia:

  1. Teillä on NIIIN kaunista <3

    -S-

    VastaaPoista
  2. voi miten kaunista!! ihanan harmaata <3 ja toi matto <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, voi kun saisin matosta sellasen kuvan missä se oikeesti säihkyy.. <3

      Poista
  3. Kaunista :) Mistä tuo ihana matto on? Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, matto on ostettu Trendosta joka löytyy Ylivieskasta. :)

      Poista
  4. I-S-O huokaus <3 Todella kaunista ja tuo teidän keittiö... tahtoo samanlaisen <3 Onko nuo lattiat laminaattia? Onko lattia ihan valkoinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♡ Lattiat on pääasiassa laminaattia. Väri on valkoinen, jossa syyt taittaa harmaaseen ja tietyssä valossa hohtaa hiukan hopeaan. Keittiön lattia on valkoista isoa laattaa saarekkeeseen asti. Voisin tehdän oman postauksen pinnoista joku päivä ja kuvata paremmin niitä. :)

      Poista
    2. Juu, kiva juttu, postausta odotellaan :)

      Poista
  5. Teidän koti on niin ihana! Ei mitään turhaa tavaraa esillä ja valkoinen väri antaa niin raikkaan ja puhtaan vaikutelman. Tykkään kovasti. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Ylimääräisestä tavarasta olen jotenkin päässyt aika hyvin eroon. Jotakin on kylläkin tulossa vielä seinille. :) lisäksi sohvapöytä ja olkkarin valaisin ovat hankintalistalla.. mukavaa sunnuntaita ♡

      Poista
  6. Niin kaunista.. *huokaus* :)

    VastaaPoista
  7. Teillä on ihana koti <3 Mun blogissa on sulle tunnustus :) ehhasl0.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. :) Heti kun löydän enempi aikaa laittelen tunnustuksi eteenpäin, kiitos siittä. <3 ps. olen myös todella huono tämän bloggerin kanssa ja siksi en saa oikeastaan mitään erikoista aikaseks...pikku hiljaa. :)

      Poista
  8. Kaunis koti! Tuo ihana syöttötuoli on osunut silmiini ennenkin, mutten yhtään muista mikä/kenen suunnittelema se on ja saako sitä netistä. Voisitko auttaa? Kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkö sitten toki ihastunut siihen, mitä ei enää mistään saa :( Voi suru!

      Poista
    2. Kiitos. :) Saatoitpa osua oikeaan, elikkä Brion syöttötuoli on jota ei luultavasti enää saa. Suosittelen selailemaan nettikirppareita. Luulisin että tuoleja pyörii myynnissä, koska kukaan tuskin loppuelämää syöttötuolia tarvii. :)

      Poista
  9. Voi miten kaunis koti ja muutenkin ihana blogi! :) Blogistani löytyis sulle tunnustus, joten käy kurkkaamassa http://kultakultapieni.blogspot.fi/2013/01/new-blog-love.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, käyn ehdottomasti kurkkaamassa ja otan tunnustuksen kiitollisena vastaan. :) Olen vaan oikeesti niin huono tän bloggerin kans vielä, joten heti kun opin kaikki jutskat laitan eteenpäin. :) Mukava jos tykkäät blogistani. :)

      Poista
  10. Kauniin raikas sisustus :) Onko teidän kattospotit ledejä vai halogeeneja? Niiden valon värisävy on todella hyvä, muistatko kelvinmäärää? Kiitos ihanasta blogista! -Anna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nyt on ilmestynyt valaistus postaus, josta toivottavasti on apua sinulle. :) halogeeni spotteihin vaihdoimme 4000K ledit.

      Poista
    2. Kiitos, postauksesta oli kovasti apua :)

      Poista
  11. Näyttääpä kivalta teillä. Välillä tulee harmiteltua, kun en itse uskaltanut hankkia valkoista sohvaa, sillä ainakin teillä ne näyttävät tosi hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nahka on kyllä helppo puhdistaa ja toimii lapsi perheessäkin. Tietty vaatii hiukan enemmän hoitoa vaan.. no hankit sitten seuraavaksi. :)

      Poista
  12. Hei! kertoisitko mikä ihana lattia teilä on? Todella harmonisen näköistä ja kaunista tillä :)!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Quickstep wenge passionata ilman uria on lattia virallisesti.

      Poista